• 1
  • 2
  • 3
  • 4

De què tracta aquesta política?

Aquesta és la nostra política de privacitat i protecció de dades. Explica qui som, per què tractem dades personals i com ho fem, i si vostè és l'interessat en relació amb les dades personals en qüestió, quins drets té i com pot contactar amb nosaltres si ho necessita.

Sobre nosaltres

Som el Grup de Natura Freixe, entitat sense ànim de lucre gestors de la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix, al final d'aquesta política trobareu la nostra informació de contacte i altres detalls. Som els responsables del tractament de les dades personals tractades d'acord amb aquesta política (excepte en el cas que en aquesta política s'especifiqui una altra cosa).

De qui són les dades personals que tractem?

Podem tractar dades personals sobre vostè en els casos següents:

Vostè és el nostre client o proveïdor.

Vostè utilitza els nostres serveis.

Vostè ha estat soci/voluntari d’alguna de les nostres activitats, tallers, projectes o programes que hem desenvolupat.

Vostè és algú (o treballa per a algú) a qui volem donar a conèixer els nostres serveis. En aquest cas, és possible que hàgim obtingut la seva informació directament de vostè (per exemple, a través del nostre lloc web o en alguna activitat que hagi organitzat la Reserva Natural de Sebes i Meandre de Flix – Grup de Natura Freixe).

Quines dades personals tractem?

Podem tractar dades personals sobre vostè que hàgim obtingut de vostè o d'una altra font. Les dades personals sobre vostè que tractem poden incloure la informació que s'indica a continuació.

La informació personal

Podem tractar la seva informació personal, com:
El seu nom.
Per a qui treballa i la seva funció o departament.
La seva adreça, número de telèfon, adreça de correu electrònic o altra informació de contacte (aquesta informació pot referir-se a la seva feina o a vostè personalment, depenent de la naturalesa de la nostra relació amb vostè o la persona per a qui treballa).

Informació que obtenim a partir de comunicacions amb nosaltres.

Podem tractar informació que obtenim al comunicar-nos amb vostè, com:

Informació sobre vostè que ens dona al comunicar-se amb nosaltres per telèfon, correu electrònic, a través del nostre lloc web, les xarxes socials o d'una altra manera.

Informació que ens dona o que obtenim quan utilitza el nostre lloc web, obté serveis o es subscriu a ells, ens proporciona béns o serveis, pregunta sobre una activitat o servei, fa una inscripció via correu electrònic, participa en una promoció o enquesta, o contacta amb nosaltres per notificar un problema, o fa qualsevol d'aquestes coses en nom de la persona per a qui treballa.

Informació relativa a les nostres relacions amb vostè o la persona per a qui treballa

Podem tractar informació relativa a les nostres relacions amb vostè o la persona per a qui treballa, com:

Informació relativa a les transaccions que vostè o la persona per a qui treballa faci amb nosaltres (per exemple, informació sobre serveis que li hem proporcionat a vostè o a la persona per a qui treballa o que hem obtingut de vostè o de la persona per a qui treballa).

Informació sobre esdeveniments als quals vostè o les persones relacionades amb vostè estiguin convidats, i les seves preferències i informació personal en la mesura que aquesta informació sigui pertinent per organitzar i gestionar aquests esdeveniments. 

Quines dades personals tractem quan utilitza el nostre lloc web?

No recollim dades només per la visita al nostre lloc web, únicament en el cas que ompli algun dels formularis per a aquest efecte que hi ha en ella (per exemple per a rebre informació de les nostres activitats o per inscriure’s a un curs o activitat). Aquesta informació que obtenim de vostè quan utilitza un formulari del nostre lloc web inclou:

Què fem amb les seves dades personals? 

Podem tractar les seves dades personals per a les següents finalitats: en la mesura legalment permesa, per fer publicitat i màrqueting, i proporcionar-li informació sobre les nostres activitats i/o serveis. Això es pot fer mitjançant comunicacions de màrqueting directe com correus electrònics. Inclou suggeriments i recomanacions sobre activitats que podrien interessar-li a vostè o a la persona per a qui treballa, d'acord amb les preferències que hagi indicat, si és el cas.

Per administrar el nostre lloc web de conformitat amb els nostres termes i per a les operacions internes, inclosa la resolució de problemes i l'anàlisi de dades, les proves, la investigació, i amb finalitats estadístiques i de realització d’enquestes. Per a millorar el nostre lloc web i assegurar-nos que el contingut es presenta de la manera més oportuna per a vostè i el seu ordenador.

Per a mantenir segurs i protegits el nostres llocs web i altres sistemes. Per a mesurar o comprendre l'eficàcia de la publicitat que li proporcionem a vostè i altres persones, i per oferir publicitat pertinent.

Amb qui compartim les seves dades personals? 

Qualsevol professional tècnic contractat per la nostra associació que necessiti accés a les dades per a desenvolupar la seva feina: No divulguem informació sobre persones concretes als nostres socis, entitats o col·laboradors.

Altres divulgacions possibles 

NO divulgarem les seves dades personals a tercers.

Si estem obligats a divulgar o compartir les seves dades personals per a complir una obligació legal o per fer valer o aplicar els nostres acords amb vostè; o per protegir els drets, la propietat o la seguretat del Grup de Natura Freixe – Reserva Natural de Sebes – Flix.

Quin és el fonament jurídic per al tractament de les seves dades personals? 

La base jurídica sobre la qual tractem les seves dades personals és la següent: Quan sigui necessari obtenir el seu consentiment previ per al tractament, obtindrem el seu consentiment i ens basarem en ell en relació amb el tractament en qüestió. En qualsevol altre cas, tractarem les seves dades personals quan el tractament sigui necessari: per a l'execució d'una activitat o inscripció del que vostè sigui part o per prendre mesures a petició seva abans de formalitzar el servei;

per complir una obligació legal que ens afecti, o per al compliment dels nostres interessos legítims o els d'una altra persona, únicament en circumstàncies en què aquests interessos legítims no quedin anul·lats pels seus interessos o drets i llibertats fonamentals a la protecció de dades personals.

On tractem les dades personals? 

Les dades que tractem en relació amb vostè, es podrien transferir o emmagatzemar fora de l'Espai Econòmic Europeu ("EEE"), en un lloc que potser no disposa d'una llei de protecció de dades equivalent. Si es transfereixen dades personals en relació amb la prestació dels nostres serveis, prendrem totes les mesures raonablement necessàries per a assegurar-nos que es fa amb les garanties adequades, com comptar amb un mecanisme d'adequació legal reconegut, que podria incloure formalitzar clàusules contractuals tipus aprovades per la CE referents a la transferència d'informació personal (consulteu http://ec.europa.eu/justice/dataprotection/internationaltransfers/transfer/index_es.html), on les seves dades es tractarien de manera segura i d'acord amb aquesta política de privacitat.

Totes les dades personals que tractem s'emmagatzemen de manera segura. Desafortunadament la transmissió d'informació per Internet no és del tot segura.

Encara que farem tot el possible per protegir les seves dades personals, no podem garantir la seguretat de les seves dades que es transmeten al nostre lloc web i qualsevol transmissió es fa pel seu compte i risc. Un cop haguem rebut la informació, farem servir procediments i mesures de seguretat estrictes per evitar l'accés no autoritzat.

Durant quant de temps tractarem les dades personals? 

Només tractem les dades personals durant el període de temps necessari per al propòsit o propòsits per als quals originalment es van recollir. Posteriorment s'eliminaran o arxivaran, excepte en la mesura que les necessitem per seguir tractant-los per a complir les obligacions legals que ens corresponen o amb altres fins legítims i legals.

Quins són els seus drets? 

Vostè té els següents drets en relació amb les seves dades personals que tractem:

Pot sol·licitar accés a les dades personals en qüestió.

Pot sol·licitar que les dades personals incorrectes que tractem es rectifiquin.

En determinades circumstàncies (normalment quan vostè ha proporcionat les dades personals i ja no sigui imperatiu seguir tractant-les), pot demanar que suprimim les dades personals en qüestió.

Si tractem dades personals relatives a vostè en funció del consentiment previ que ha donat per aquest tractament, vostè pot retirar el consentiment en qualsevol moment, i a partir d'aquest moment finalitzarà el tractament en qüestió.

Si té una queixa sobre el tractament de les seves dades personals que hàgim fet, pot contactar amb nosaltres o presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Com retirar el seu consentiment al tractament 

Pot retirar el seu consentiment al corresponent tractament de dades personals: Enviant-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escrivint a l'adreça de sota.

Com exercir el seu dret d'accés a les seves dades personals 

Pot exercir el seu dret d'accés a les seves dades personals: Enviant-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escrivint a l'adreça de sota. Recordi que és possible que hàgim de demanar-li més informació per confirmar la seva identitat abans de donar-li la informació sol·licitada.

La nostra informació de contacte 

La nostra informació de contacte completa és: Grup de Natura Freixe, Carrer Major, 56 2on. . Tel: 977265112. Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades 

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades és l'autoritat supervisora ​​a Espanya i pot donar-li més informació sobre els seus drets i obligacions en relació amb les seves dades personals, així com gestionar qualsevol queixa que tingui sobre el tractament que fem de les seves dades personals.

Modificacions d'aquesta política 

Qualsevol modificació que fem a la nostra política de privacitat en el futur es publicarà en aquesta pàgina i, si s’escau, se li comunicarà per correu electrònic. Consulteu la informació periòdicament per veure les actualitzacions o modificacions de la nostra política de privacitat.

Data d'aquesta política: Aquesta política s'ha actualitzat per última vegada el 24 de maig de 2018.

Destinació ornitològica Sebes

Galeria

Multimèdia