Us informen que la següent activitat de voluntariat ambiental tindrà lloc el proper 7 d'octubre a la Reserva Natural de Sebes (Flix).

L’activitat s’emmarca dins el projecte de voluntariat “VOLCAT: custòdia  participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia”. L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col•lectius del nostre territori, dins l'estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d’educació ambiental.

La tercera jornada de voluntariat del projecte  consisteix en la gestió d’hàbitats aqùatics: Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes. L'objectiu d'aquesta jornada és deixar entradors, illetes i posadors per facilitar l'observació i garantir la futura cria de diferents espècies d'aus. 

 Com aquesta actuació és determinant per garantir la presència d'alguna de les espècies d'aus emblemàtiques de la Reserva i per poder-les continuar observant i fotografiant ben a la vora, us demanem la vostra col·laboració participant en aquesta jornada.

Us recordem que totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenadaVOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental.

En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per les següents activitats gratuïtes:

01-10-2017:dia mundial dels ocells (100 VOLCATS): Taller d’introducció a l’anellament científic d’ocells. Activitat compensatòria valorada en 40 € per persona.

28-10-2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS). Activitat compensatòria valorada en 60€ per grup de 25 persones.

Animeu-vos a participar d'aquesta iniciativa única a la nostra comarca que té com objectiu promoure la conservació dels valors naturals del territori mitjançant la cohesió dels seus col·lectius socials.

 

Galeria

Multimèdia